Yemek Listesi

 

  • Merkez Kampüsümüzde Personel ve öğrencilerin beslenme hizmetleri Merkezi Kafeteryada sürdürülmektedir. Kafeteryamız 5000 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir. Merkezi Kafeteryamızda teknolojinin en son ürünleri ile donatılmış, modern cihazlarla dizayn edilmiş mutfak mevcuttur. Gıda maddelerinin muhafazasından, hazırlanıp pişirilerek servise sunulmasına kadar geçen aşamalarda her türlü hijyen kurallarına özen gösterilmekte, personelle teması asgari düzeyde tutulmaktadır.

  • Üniversitemizde öğrenci, akademik ve idari personele yemek hizmetleri, malzemeleri kurumumuzca temin edilerek 1 öğün ve en az 3 çeşit olarak verilmektedir.

  • Akademik ve idari personel ile öğrencilerin öğle yemeği aynı mutfaklarda hazırlanmakta ve aynı çeşit yemek değişik salonlarda , mevsime göre gerekli kalori ihtiyacı hesaplanarak verilmektedir. 


yemek2

yemek1

  • Yemek pişirme, salonlara dağıtma, servis ve yemekhane temizlik işleri ihale usulü ile Başkanlığımız denetiminde özel sektör tarafından yapılmaktadır.

  •  Kağızman’da bulunan Yüksekokulumuzda yemek ihtiyacı ilçeye taşımalı olarak  temin edilmektedir.

  • Üniversitemizce yemek fiyatları öğrencilerimizin ekonomik durumları göz önünde bulundurularak düzenlenmektedir.


yemek3

yemek4

  • Akademik ve idari personele aylık olup her ayın 14’ünde başlayıp 15’inde 1 aylık süre ile, Öğrencilere ise  bir hatalık  olarak yemek kartları satılmaktadır. Ve ayrıyeten öğrencilerin kendi kimlik kartlarına yükleme yaparak yemek yemeleri sağlanmaktadir.

  • Yemek kart ücretleri öğrenci, idari personel ve akademik personel olarak sınıflandırılır ve aylık ücret, ay içerisindeki resmi tatiller göz önünde bulundurularak belirlenir.


 

Yeni Pencerede Aç 20 ARALIK 2021- 14 OCAK 2022 MENÜ.pdf
7165 kez görüntülendi.