Veteriner Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Prof. Dr. Necdet LELOĞLU Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Sami ÖZCAN ve değerli eşi Prof. Dr. Ayla ÖZCAN Hanımefendi, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Gürsoy AKSOY, Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sayın Vargın BOY, çok sayıda öğretim üyesi, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve saygıdeğer aileleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezunlar adına Fakülte Birincisi Mert SEZER konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye davet edilen Veteriner Fakültesi mezunlarından Nazan ERDOĞAN duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy AKSOY’un yaptığı açılış konuşmasının ardından plaket ve hediyelerinin takdimine geçildi. Fakülte Birincisi Mert SEZER’in plaket ve hediyesini Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Sami ÖZCAN’ın elinden almasının ardından İkinci ve Üçüncüye plaket ve hediyelerini sırasıyla Prof. Dr. Ayla ÖZCAN Hanımefendi ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sayın Gürsoy AKSOY takdim ettiler. Mezun öğrenciler için hazırlanan slayt gösterisinin izlenmesinden sonra, sahneye davet edilen mezunlara diploma ve rozetlerinin takdim edilmesiyle devam eden program, Veteriner Hekim Yemini ve kep atma töreni ve ardından Veteriner Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisiyle ile son buldu.