ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETLERİ

Üniversitemizin kütüphanesi – temizliği - fiziki koşulları - kantini- yemekhanesi, yönetim ve yasam başlıklı konularında daha kaliteli hizmet verebilmek için üniversitedeki ve bölümdeki uygulamalarla ilgili görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Elinizdeki form, üniversitemizin gelişmesine, sizlerin de katkıda bulunmanız için hazırlanmıştır. Ankette hiçbir şekilde sizden kimliğinizi belirtecek bir bilgi istenmemektedir.
 Katkılarınız için teşekkür ederiz.
Öğrenci Memnuniyet Anketi 1
Üniversitemizin Yurtlar, Eğitim – Öğretim ve Genel Memnuniyet başlıklı konusunda daha kaliteli hizmet verebilmek için üniversitedeki uygulamalarla ilgili görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Elinizdeki form, üniversitemizin gelişmesine, sizlerin de katkıda bulunmanız için hazırlanmıştır. Ankette hiçbir şekilde sizden kimliğinizi belirtecek bir bilgi istenmemektedir. Anketteki ifadeleri dikkatlice okumanızı ve aşağıda yer alan ifadelerle ilgili memnuniyet derecenizi işaretleyerek bildirmenizi rica ederiz.
Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Öğrenci Memnuniyet Anketi 2

anket.kafkas.edu.tr/autoLogin.aspx