2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kayıt ve Katkı Payı Ücretleri Hakkında Duyuru

Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen akademik takvime göre, Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katkı payı ödemeleri ve ders kayıt dönemi 28 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştı, ancak öğrenci mağduriyeti de dikkate alınarak ders kayıtlanma haftası ve katkı payı ödemesi bir hafta öne alınarak 16 Eylül – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

2.öğretim, uzaktan eğitim bölümü öğrencileri ile uzatan öğrencilerimizin ders kaydı yapabilmeleri için katkı payı ödemelerini “Öğrenci Numarası” ile T.C Ziraat Bankası ATM’lerinden yapacaklardır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.