Poster Yarışması

DUYURU

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığınca düzenlenecek olan 2018 yılı Dünya Veteriner Hekimler Günü etkinlikleri kapsamında Veteriner Fakültesi öğrencilerine yönelik “Buzağılar Ölmesin” içerikli poster yarışması yapılacaktır.
Bu yarışmaya öğrenciler bireysel veya ekip olarak katılabilirler. Poster içeriklerinin 30 Mart 2018 saat 17:00 ye kadar vetfak@kafkas.edu.tr adresine ekte belirtilen PowerPoint dosyasının doldurularak göndermeleri gerekmektedir.
Poster ekte belirtilen PowerPoint dosyası içerisine başlık,  öğrenci isimleri (her bir posterde en fazla 5 öğrenci yer alabilir), özet ve metinden oluşacaktır. Metin kısmında giriş, yöntem, tartışma (yapılması öngörülen yöntemlerin bilime ve pratiğe katkısını içermelidir) ve sonuç bölümünden oluşmalıdır. Ayrıca faydalanılan kaynaklar da belirtilmelidir.
Özet bölümü en fazla 200 kelime içermelidir. Poster 2 m mesafeden bakıldığında okunabilir olmalıdır. Poster boyutları 50x70 cm olmalıdır. Poster resim, tablo ve grafik içerebilir.
Ön değerlendirme sonucunda kabul edilen posterlerin basımı konusunda Dekanlık tarafından teknik destek sağlanacaktır.

Şablon poster dosyasına ulaşmak için indire tıklayınız.