Üniversitemizde 21. Yüzyılda Sağlık Bakımı Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ile Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi Halk Sağlığı Fakültesi tarafından Araştırma ve Uygulama Hastanesi Toplantı Salonu’nda 21. Yüzyılda Sağlık Bakımı “HEALTH CARE in 21st CENTURY” konulu konferans düzenlendi.

Toplantıda; 90. yılını kutlamakta olan Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi ile birlikte ortak bilimsel projeler yapıp, her seviyede öğrenci ve akademik personelin değişimi ile birlikte bilimsel ve teknik toplantılar yapmayı kolaylaştıracak protokol oluşturulması ve beraberinde bilimsel konferansların ilkini her iki üniversiteden katılımcılarla gerçekleştirmek. TSMU Halk Sağlığı Fakültesi ile KAU Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı ile ortak, 21.yüzyılda Sağlık Bakımı konulu konferansı gerçekleştirmek ve bu tür konferansların devamlılığını sağlamak için adım atmak amaçlandı. Ayrıca, konferansın diğer hedefi olan iki üniversite arasında işbirliği protokolünün imzalanması da sağlandı.