Üniversitemiz İdari Personellerine Yönelik "Aile İçi İletişim ve Kariyer" Konulu Seminer Düzenledi

Üniversitemiz Genel Sekreterliği’nin kurumsal faaliyetleri içerisinde "Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum" etkinlikleri kapsamında, bağlı birim personellerine yönelik "Aile İçi İletişim ve Kariyer" konulu seminer gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK’ın konuşmacı olduğu seminere, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Alpaslan YÜCE, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Birim Sekreterleri ve çalışanlar katıldı. Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK seminerde aile yaşantısı, iş yaşantısı, yaşam rollerinin insanın gelişmesine ve biçimlenmesine katkısı, bireyin kendini gerçekleştirmesine etkisi ve iletişimde empati gibi konular hakkında bilgiler aktardı.
       Kurumsal performansın artmasında, çalışanların iş motivasyonu ve aile içi iletişiminin birbiri ile yakın ilişkisi dolayısıyla düzenlenen seminerin sonunda, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Alpaslan YÜCE tarafından Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK’a hediye takdim edildi.