Sarıkamış Meslek Yüksekokulunda "Yerel Yönetimlerde Güncel Sorunlar" Konulu Panel Düzenlendi

Yüksekokulumuzda 16/03/2016 tarihinde “Yerel Yönetimlerde Güncel Sorunlar” konulu panel düzenlendi. Panel öncesi Sarıkamış Belediye Başkanlığınca Yüksekokulumuzda tefrişatı yaptırılan dersliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Sami ÖZCAN, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet KARAMAN ve Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal TOKSOY’un katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Panele Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet KARAMAN, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal TOKSOY ve Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr. Yüksel KOÇAK panelist olarak, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Sami ÖZCAN, Kafkas Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi ve SERKA Genel Sekreteri Doç.Dr. Hüsnü KAPU, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Adem ÜZÜMCÜ, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ali Dursun AYDIN, akademik ve idari personeller ile Yerel Yönetimler Programı öğrencileri dinleyici olarak katıldı.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Dursun KARAGÖZ’ün yaptığı panel sonunda panelistlere katılım belgesi takdim edildi. Ayrıca Yüksekokulumuz  idari personellerine de başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.