Sarıkamış Meslek Yüksekokulunda "Sarıkamış ve Turizm" Konulu Panel Düzenlendi

Yüksekokulumuzda 06/04/2016 tarihinde “Sarıkamış ve Turizm” konulu panel düzenlendi.

Panele Sarıkamış Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Serkan NAKTİYOK moderatör ve panelist olarak, KARSOD Başkanı Halit ÖZER, TUREB Üyesi  Bengül SAMGAR, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr.Gör. Çetin KOÇYİĞİT, Öğr.Gör. Erol GEÇGİN panelist olarak; Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Yüksel KOÇAK, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Öğr.Gör. Dursun KARAGÖZ, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr.Gör. Murat KILIÇBEY ile öğrenciler dinleyici olarak katıldı.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Onur KAVAK’ın yaptığı panel sonunda panelistlere katılım belgesi takdim edildi.