Sarıkamış MYO "Üniversitelerde Tarih Eğitiminde Yaşanan Aksaklıklar ve Çözüm Önerileri" Konulu Panel Düzenlendi

Yüksekokulumuzda 23/03/2016 tarihinde “Üniversitelerde Tarih Eğitiminde Yaşanan Aksaklıklar ve Çözüm Önerileri” konulu panel düzenlendi.

Panele Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  öğretim elemanı Okt. Kemal ARAS , Sarıkamış Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr.Gör. Murat KILIÇBEY  ve  Okt. Ferhat ACAR panelist olarak, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Adem ÜZÜMCÜ, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ali Dursun AYDIN ile akademik personeller ve öğrenciler dinleyici olarak katıldı.

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Onur KAVAK’ın yaptığı panel sonunda panelistlere katılım belgesi takdim edildi.