Devlet Konservatuvarımız TRT Canlı Yayınına Katıldı

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı, Yüksekokulumuz öğretim elemalarından Öğr. Gör. Erdem Hadi İRTÜRK koordinatörlüğünde TRT Müzik kanalında Nurullah Akçayır’ın sunduğu “Yare Söyle” programına katılarak Serhat Şehrimiz Kars ve Kafkas Üniversitesi’ni temsil ettiler. Kars yöresine ait türküleri Öğr.Gör. Erdem İrtürk, Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği öğrencisi Rüya Aydın ve üniversite personellerimizden Çetin Adıgüzel seslendirdiler. Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları Nuran Bakırov, Şahin Selimov, Şamil İsmailov ve konservatuvar öğrencisi Gökhan Azizoğlu ile birlikte Türk Halk Oyunları bölümü öğrencileri Ömür Yıldız, Aykut İşbaralı, Mehti Mor, Esin Ülkü Yaşartürk ve Çağla Çiftçi Kars yöresine ait oyunları sergilediler. Program geçtiğimiz Perşembe (05.03.2018) saat 19.45’de TRT Müzik kanalında canlı olarak yayınlandı.

İzlemek İçin: www.facebook.com/trtyaresoyle/videos/1750941481611231/

www.facebook.com/trtyaresoyle/videos/1750931798278866/