28 Aralık 2023

İletişim Teknolojilerinde Yapay Zeka

Okulumuz tarafından 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen "İletişim Teknolojilerinde Yapay Zeka Uygulamaları Çalıştayı" Dr. Hüseyin Aytemiz Konferans Salonunda gerçekleşti. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf YURDİGÜL'ün moderatör ve konuşmacı olarak yer aldığı çalıştaya öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi. Aynı zamanda okulumuz akademik personellerinden Doç. Dr. Hakan YÜKSEL ve Öğr. Gör. Taner SOLMAZ'ın sunum gerçekleştirdiği çalıştay, davetli katılımcılar ve değerli öğrencilerimizin soru-cevap kısmındaki katkılarıyla sona erdi.

Bu vesileyle; çalıştaya katılan Prof. Dr. Yusuf YURDİGÜL'e ve ilgi gösteren değerli personelimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.