27 Mart 2022

SBMYO Futbol Turnuvası Tamamlandı!

Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO’da 22-25 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen bölümler arası futbol turnuvası, madalya töreninin yapılmasıyla tamamlandı. 8 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan ve yoğun seyirci desteği altında gerçekleşen müsabakalar sonunda Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü futbol takımı, turnuvanın şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Turnuvayı ikinci tamamlayıp gümüş madalya elde eden takım ise Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü oldu. Futbol turnuvasının üçüncülüğünü de Muhasebe Vergi Uygulamaları Bölümü elde etti. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve önümüzdeki yıllarda da aynı rekabet ve coşkuyla sürdürülmesi hedeflenen futbol turnuvasının her aşamasında emeği geçen hocalarımıza ve hem saha içerisinde hem de tribünlerde varlıklarıyla değer veren sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.