25 Aralık 202301

12 Mayıs 202307

ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÇİMENTO FABRİKASINA ZİYARET

8 Mayıs 202308

Fakültemiz Tarafından, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Merkezli Depremde Hayatını Kaybeden Hemşire ve Ebelerin Anısına Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

30 Mart 202309

GENÇLERDEN HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET

Kafkas Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi: Nevra KARACA BIÇAKÇI ve Dr. Öğr. Üyesi: Gönül GÖKÇAY’ın rehberliğinde yaşlı haftası nedeniyle Kars Huzurevine yapmış oldukları ziyarette huzurevi sakinleri tarafından ilgiyle karşılandılar. Gençlerin büyükleriyle buluşması renkli dakikaların yaşanmasını sağladı. Huzurevi ziyareti ilk kez huzurevi ortamını gören öğrenciler için özel bir deneyim olurken, huzurevi sakinlerinin yüzlerini güldürdü. Ziyaretten oldukça memnun kalan huzurevi sakinleri gençleri tekrar gelin diyerek uğurladılar.
 22 Haziran 202210

Fakültemiz’de 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrencilerimiz için Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu’nda 15.06.2022 tarihinde mezuniyet töreni yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Kars Tanıtım Slayt gösterisi sunuldu. Mezun olan öğrencilerimizin adına Hemşirelik Bölüm birincisi S…. O….. ve Ebelik Bölüm birincisi K…. A…… konuşmalarını gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. H…. K…. ve Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Y…. A….. tüm mezun olan öğrencilerimizi konuşmalarında tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Akademik yükselme gösteren öğretim elemanları için Akademik Giysi Töreninin ardından fakültemizi derece ile bitiren okulumuz öğrencilerine Rektörümüz ve Dekanımız ödüllerini takdim ettiler. Öğrenciler şarkı ve şiirlerden oluşun etkinliklerini sundu. Bölümlerden mezun olan öğrencilere diplomalarının takdiminin ardından mezun olacak öğrencilerle ilgili slayt gösterisi sunuldu. Ebelik ve Hemşirelik andını takiben yapılan müzik dinletisi ile program sona erdi. Mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen akademisyenlerimize teşekkür ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek hayatlarında başarı ve tüm yollarının açık ve aydınlık olmasını diliyoruz.