19 Ekim 2023

FAKÜLTEMİZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI

2023-2024 eğitim öğretim yılı Kafkas Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Ebelik Bölümleri 1. Sınıf öğrencilerin katılımıyla uyum programı Öğrenci Uyum ve Etkinlikler Komisyonu tarafından 17.10.2023 tarihinde Üniversitemiz Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yeliz AKKUŞ ve Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda ELİŞ YILDIZ’ın konuşmalarının ardından Öğrenci Uyum ve Etkinlikler Komisyonu başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özgü TEKİN ULUMAN’ın üniversite, fakülte, anabilim dalları ve komisyonları tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Abd Arş. Gör. Melis Can KESGİN GÜNGÖR’ ün, Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ayşenur AVİNCA ve Ebelik bölümü 4. Sınıf öğrencisi Kübra KAÇİRA ‘nın konuşmaları gerçekleşti. Hemşirelik 4. Sınıf öğrencilerinden Selma TURAN ve Berat ALKAN’ın ERASMUS Programı başvuru süreci ve Polonya deneyimleri konulu sunum ve slayt gösterimi yapıldı. Fakülte bölüm sekterliği memuru Gökhan TAŞ’ın gitar eşliğinde müzik dinletisi ve akabinde ikramlar ile program tamamlandı.