YAZ OKULU HAKKINDA DUYURU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı yaz döneminde Fakültemiz Ebelik Bölümünde sadece İntörnlük Uygulama II dersi yaz okulunda açılmıştır. Hemşirelik Bölümünde ise yaz okulu açılmamıştır.

Fakültemiz öğrencisi olup başka bir üniversiteden yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimiz, ilgili üniversiteden alacakları dersin ders içeriği ile birlikte fakültemize ekte belirtilen dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Daha sonra Fakültemiz yönetim kurulu uygun gördüğü takdirde yönetim kurulu kararı alarak ilgili öğrenciye kararı bildirecektir.

Fakültemiz Ebelik Bölümünde açılan İntörnlük Uygulama II Dersini almak isteyen öğrencilerimiz ise ekte belirtilen dilekçe ile Fakültemize başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi Kafkas Üniversitesi ana sayfa duyurularında yayınlanmıştır.

Fakültemiz İletişim Numarası: 0474 225 15 67

Veya 0474 225 11 50 numarasından 1453 dahili numarasıyla ulaşabilirsiniz.