VALİ TÜRKER ÖKSÜZ’DEN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. HÜSNÜ KAPU'YA ZİYARET

Kars Valisi Türker ÖKSÜZ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Kafkas Üniversitesi Rektörlüğüne atanan ve geçtiğimiz hafta görevi  devralan Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz KAPU’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali ÖKSÜZ , Kafkas Üniversitesi'nin bölge ve İlimiz için önemine vurgu yaparak,  Üniversitenin her geçen yıl akademik kadrosu, öğrenci sayısı ve fiziki altyapısıyla büyüdüğünü; Türkiye'nin örnek üniversiteleri arasında yerini alması için kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Vali ÖKSÜZ, ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’ya yeni görevinde başarılar dileyerek "Kafkas Üniversitesi, gerçekleştireceği çalışmalarla İlimizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamaya devam edecektir" dedi.

Rektörümüz Sayın KAPU da, Vali ÖKSÜZ’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.