Kafkas Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sami ÖZCAN ’a Veda Yemeği

Kafkas Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. Hüsnü KAPU tarafından önceki dönem rektörü Prof. Dr. Sami ÖZCAN  onuruna veda  yemeği düzenlendi.

Kafkas Üniversitesi Konukevinde düzenlenen programa Kars Valisi Türker ÖKSÜZ, Emniyet Müdürü Ümit BİTİRİK, Kamu Kurum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Yemeğin ardından veda konuşmasını yapan Prof. Dr. ÖZCAN Kars  ve KAÜ’de  30 yılı aşkın süredir bulunduğu, yaşamının en güzel günlerini bu Üniversitede geçirdiğini, bu dönemin kendisi için çok özel olduğunu, görev süresince  her zaman Üniversitemizin başarısı için çalıştığını belirterek,  başta yeni rektörümüz  Prof. Dr. Hüsnü KAPU olmak üzere katılan herkese müteşekkir olduğunu ifade etti.

Ardından söz alan Rektör Prof. Dr. Hüsnü KAPU, ÖZCAN ’a iki dönem yürüttüğü Rektörlük görevinde hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerinde bulundu.

Kars Valisi Sayın Türker ÖKSÜZ veda yemeğinde Sayın ÖZCAN’a görev süresince Kars İli ve Üniversitede gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, yeni yaşantısında ve akademik çalışmalarında başarılar diledi.Veda konuşmalarının ardından Vali ÖKSÜZ, Prof. Dr.ÖZCAN’a  hediye takdiminde bulundu.