Dağıstan Devlet Üniversitesi Rektörü Magomed Gasanov Magomedoviç Bölümümüzü Ziyaret etti.

"Kafkasya Üniversiteleri Bilim ve Kültür Şöleni" etkinliği için Kars Kafkas Üniversitesine gelen Dağıstan Devlet Üniversitesi Rektörü Magomed Gasanov Magomedoviç bölümümüzde bulunan Rus Dil  Merkezini ziyaret edip öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle tanışıp sohbet etti. sohbetin ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Magomedoviç, Dağıstan Devlet üniversitesiyle Kafkas Üniversitesinin ikili bir protokol imzaladığını ve bu anlaşma sayesinde öğrencilerin Dağıstan'a gelip Rusça öğrenimlerine devam edebileceğinin de müjdesini verdi.  Öğrencilerle ve akademisyenlerle hoşça vakit geçiren Magomedoviç, kendisini ağırlayan Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Keziban Topbaşoğlu ve yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Dilekçi'ye  Ayrıca bölümün diğer öğretim elemanları Prof. Dr. Hurşit İsayev, Doç.Dr. Anjela Demyanuk, Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yunusov ve Dr. Muhammed Taşkesenligil'e kendisine göstermiş oldukları  teveccühten ve samimiyetten dolayı çok teşekkür etti.