Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü'nü Ağırladı - “15 Temmuz Ruhu ile Çanakkale Şehitlerini Ziyaret” “Allahuekber’den Gelibolu’ya; Şehit Dağlarından, Şehitler Denizine”

Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü, düzenlediği “Allahuekber’den Gelibolu’ya; Şehit Dağlarından, Şehitler Denizine” adlı etkinlik çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) tarafından kardeş topluluk olarak kabul edilen ve karşılanan Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü üyeleri, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün tarafından ağırlandı.

Ziyaret esnasında öğrencilerimiz, Sarıkamış’tan getirilen şehitlik toprağı, bayrak ve Kur’an-ı Kerim’den oluşan hediyeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün’e takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün de Çanakkale Şehitliklerinin toprağını ve çeşitli hediyeleri takdim etti.