Kurumlararası, Kurum içi ve Yurt Dışı(Ek-2)ye Göre Yatay Geçiş Kontenjan Ve Koşulları Hakkında Duyuru

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Kurumlararası –Kurum içi- Yurt Dışı(Ek-2)na  Göre Yatay Geçiş Kontenjan Ve Koşulları hakkında Duyuru

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar arası- Kurum içi – Yurt dışı(Ek-2)  Göre Yatay Geçiş Kontenjan Ve Koşullarına ait bilgilere aşağıdaki belgelerden ulaşılabilir.

NOT: Mühendislik lisans tamamlama ve sağlık alanında lisans tamamlama programlarına ve özel durumlara göre yatay geçiş başvuruları sistem üzerinden yapılmayacak olup ilgili okullara yapılacaktır.

Kafkas Üniversitesi kurumlararası ve kurum içi yatay-Yurt Dışı (EK-2) ve Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay  geçiş başvuruları  Kafkas Üniversitesi tarafından hazırlanan internet adresinden gerçekleştirilecektir. Başvuru ekranında istenen bilgiler doldurulduktan sonra başvuru için istenen belgeler taranarak sisteme yüklenecektir. Değerlendirme işlemlerinin bitmesinden sonra kayıt hakkı elde eden öğrenciler kesin kayda gelirken, başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını yanlarında getirerek, önce başvuru yaptıkları akademik birimin komisyonunda değerlendirilmek üzere ilgili akademik birime teslim edecektir. Belgelerin doğruluğu komisyon tarafından onaylandıktan sonra kesin  Kayıt işlemi yapılacaktır.  Kesin kayıt işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için öğrencinin bizzat kendisinin gelmesi gerekmektedir. Öğrencinin kendisinin gelemediği durumlarda noter onaylı vekâlet verdiği bir kişi öğrencinin kaydını gerçekleştirecektir. Taranan belgeler ile asılları arasında uyumsuzluk, belgelerde sayfa eksikliği, belgelerin okunaklı olmaması, istenenden farklı bir belge yüklenmesi vb. durumunda öğrenci kayıt hakkını kaybedecektir. Bu konudaki bütün sorumluluk öğrenciye aittir.

EK:

KOŞULLAR VE KONTENJANLAR