2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Yüz Yüze Eğitim Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızın bütün bölüm, program ve anabilim dallarında yüz yüze eğitime 27.09.2021 (Tıp Fakültesi 13.09.2021) tarihinde başlıyoruz. COVİD-19 tedbirleri kapsamında sizlerin sağlığı için gerekli önlemler Üniversitemiz tarafından alınmıştır. Daha sağlıklı bir ortamda öğretime başlayabilmeniz için Sağlık Bakanlığı ile Bilim Kurulu Üyelerinin konuya ilişkin açıklama ve önerileri doğrultusunda kendinizi, ailenizi, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi koruyacak her türlü tedbiri alarak ve aşılarınızı yaptırmış bir şekilde sizleri de aramızda görmeyi bekliyoruz.
 Sevgilerimizle.

Prof.Dr.Hüsnü KAPU