2020 YKS Yerleştirmeleri (Merkezi / Ek yerleştirme) Sonucunda Bir Programa Yerleşen Ancak Kayıt Tarihinde Kayıt Yaptıramayan Adayların Dikkatine

2020 YKS yerleştirme işlemleri (Merkezi / Ek yerleştirme) sonucunda bir programa yerleşen ancak 2020 YKS kılavuzlarında belirtilen kayıt tarihlerinde kayıt yaptıramayan adayların kayıt tarihinin bitiş tarihinden itibaren 3 hafta içinde yerleştiği programın bulunduğu Fakülte veya Yüksekokul Müdürlüklerine başvurması halinde adayın mazereti ilgili akademik birimin yetkili kurulları tarafından değerlendirilecek ve mazereti kabul edilenlerin kayıtları yapılacaktır.

Adayların konuya ilişin ilgili Fakülte Dekanlıklarına veya Yüksekokul Müdürlüklerine mazeretleri ile birlikte süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Başlama Tarihi: 07.09.2020                   Müracaat Bitiş Tarihi  :28.09.2020