2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT DUYURUSU

Kayıt Yenileme Tarihleri: 17.09.2018- 21.09.20178

2018-2019 eğitim öğretim yılı GÜZ  yarıyılında ders kayıt işleminin gerçekleştirilmesi için; 17/09/2018- 21/09/2018 tarihleri arasında https://obsyeni.kafkas.edu.tr/ adresinden veya Kafkas üniversitesi web anasayfasında bulunan öğrenci bilgi sisteminden  kullanıcı adının ve şifresinin yazılarak sisteme giriş yapılması ve  kayıt işleminin tamamlanması gerekmektedir.

2)      Öğrenim ücreti/ katkı payı görüntüleme: 2018-2019 Öğretim yılında Üniversitemize normal öğrenim süresinde öğrenimine devam eden (Örgün Öğretim) öğrenciler ilan edilen katkı paylarını ödemeyeceklerdir. Bu öğrenciler dışındakiler yatırılması gereken öğrenim ücreti/ katkı payına dair uyarı alacaklardır. Öğrenciler, öğrenim ücreti/ katkı payını ZİRAAT BANKASI’NIN  tüm şubelerinden öğrenci numaraları ile ONLİNE olarak yatırabileceklerdir.

Harç yatıracak olan ikinci öğretim, yabancı uyruklu ve öğrenim süresini aşan örgün öğretim öğrencilerinin kayıt süresince yatırdıkları ücretler bilgi sistemine aynı anda yansıtılacak ve ders kayıtlarını yapabileceklerdir.

.

ÇOK ÖNEMLİ! Kesin kayıt işlemini gerçekleştirmiş öğrencilerin sistemden yazdır butonu ile ders kaydının kesinleştiğine dair çıktı almaları ve danışmanlarına onaylatmaları önemlidir. Herhangi bir ders kayıt sorununda bu çıktıyı ibraz edemedikleri takdirde sistemdeki kayıtlar dikkate alınacaktır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ  Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemlerine İlişkin ayrıntılı bilgi ve Kayıt Yenileme Kılavuzu  için tıklayınız.

NOT : 2018 YILINIDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLER İN DERS KAYITLARI OTOMATİK OLARAK  YAPILACAKTIR. ANCAK  E –DEVLETTEN  KAYIT YAPTIRAN  İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ   İSE HARÇLARINI YATIRMADIKLARI SÜRECE DERS KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.

2018 YILINDA YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENCİ NUMARARINI ÖĞRENMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ