YÖK Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Dekanları ile COVID_19 salgın nedeniyle başlatılan uzaktan eğitim süreçleri ile ilgili istişare ve değerlendirme online toplantısı

Üniversitelerimizin Değerli Dekanları,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından, üniversitelerimizin Mühendislik Fakültesi Dekanlarıyla COVID-19 salgını nedeniyle başlatılan uzaktan eğitim süreçleriyle ilgili olarak bir istişare ve değerlendirme toplantısı yapılması kararlaştırılmıştır. Mühendislik Fakültesi sayısının fazla olması nedeniyle üniversite isimlerinin alfabetik sırasına göre Dekanlarımız iki gruba ayrılarak iki ayrı toplantı yapılacaktır. Toplantı, şahsımın koordinasyonunda birinci gruptaki Dekanlarımızla 21.04.2020 Salı günü saat 10:00 ‘da, ikinci gruptaki Dekanlarımızla ise yine aynı gün saat 14:00’da Microsoft Teams uygulaması aracılığıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Söz konusu e-toplantıya Dekanlarımız e-posta ve whatsapp üzerinden gönderilecek olan link vasıtasıyla katılabileceklerdir. İlgili link, toplantı başlamadan önceki yarım saat içinde gönderilecektir. Arzu edilmesi halinde Dekan Yardımcıları da Dekanlarımızın yanında toplantıya katılabilirler. Ama onların iletişim bilgilerinin gönderilmesine gerek yoktur.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.