2018-2019 Yılı Mevlana Değişim Programı Kapsamında Üniversitemiz Azerbaycan'dan Gelen Doç.Dr. Arzu Memmedova'yı ağırladı.

2018-2019 Yılı Mevlana Değişim Programı kapsamında Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi'nden gelen hocamız sayın Doç. Dr. Arzu MEMMEDOVA üniversitemiz de misafir olmuştur. Tarih bölümüne gelen ve öğrencilere dersler veren hocamız Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümüne de konferans vermiştir. Değerli bilgilerini hem öğrencilerimizle hem de öğretim elemanlarımızla paylaşarak program etkin bir şekilde tamamlanmıştır. 2 haftalık program sonunda Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Engin KILIÇ kendisine katılım belgesini takdim etmiştir ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU misafir hocamızı makamında ağırlayarak iki üniversitenin işbirliklerinin çoğaltılması hakkında fikirler sunulmuştur.