2018-2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Kapsamında Üniversitemiz Gelen Hocamızı ve Öğrencimizi ağırladı.

Üniversitemiz, 2018-2019 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Kapsamında Gelen Hocamızı ve Öğrencimizi ağırladı. İran Tebriz Üniversitesi'nden Gelen Hocamız sayın Prof. Dr. Abdolali ALEMİ ders verme haeketliliğine katılarak Kimya bölümüne misafir oldu ve 14 günlük değişim süresi boyunca değerli bilgilerini paylaştı. Program sonunda Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Hacali NECEFOĞLU kendisine Katılım Belgesini takdim etti.

Gelen Öğrenci kapsamında programa katılan inorganik Kimya Yüksek Lisans öğrencisi Elaheh Teymouri ise tez çalışmalarına bu dönem üniversitemizde devam etti. Böylece Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemizde ilk Yüksek Lisans öğrenci değişimini gerçekleştirmiş oldu.