IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu

Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından Kazakistan'ın Türkistan yerleşkesinde düzenlenecek olan "IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu" başvuruları 03 Nisan 2018 tarihine kadar yapılabilecektir.

Katılmak isteyen öğrenciler  Dış İlişkiler Birimi Mevlana Değişim Programı Ofisine dilekçe ile başvuruda bulunabilirler. Ahmet Yesevi Üniversitesine  başvuru kabul edilmeyecektir. Başvurusu kabul edilen öğrenciler, Kazakistan’a (Çimkent) kendi imkânları ile gideceklerdir.

IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu, 18 Haziran-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Türkistan yerleşkesinde düzenlenecektir.

Başvurusu kabul edilen öğrenciler, Atlasglobal Havayolları'nın İstanbul-Çimkent seferiyle kendilerine daha sonra bildirilecek gün ve tarihte uçak biletlerini alabileceklerdir. Öğrencilerin Çimkent havalimanı karşılamaları üniversitemiz tarafından yapılacaktır.

Başvuru Koşulları:

-Üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinde halen eğitimlerine kayıtlı olarak devam eden 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

IV. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu ile ilgili daha detaylı bilgi için abdullah_catakli_70@hotmail.com e-posta adresine başvurabilirsiniz.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Duyuru Detayı için Tıklayınız:  http://www.ayu.edu.tr/duyuru_detay/131