2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye-Pakistan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Çağrısı

Pakistan Üniversiteleri ile ortak yapılacak Pak-Türk 2018 Proje Başvuruları 15 Eylül 2018 tarihine kadar YÖKSİS Sisteminden alınacaktır.

PROJE YAPILABİLECEK ALANLAR:

- Smart Transportation Systems

- Material Science

- Sustainable Environmental Technologies

- Food Technologies

- Energy Technologies

- Robots And Smart Systems

PROJE EKİBİNDE;

En az 1 Giden Öğretim Elemanı (en az 15 gün)

En az 1 Gelen Öğretim Elemanı (en az 15 gün)

En az 1 Gelen ya da Giden lisans üstü (yüksek lisans ya da doktora) Öğrencisi (1 dönem ya da 2 dönem) olmak zorundadır.

Projeye Araştırma Görevlisi öğretim elemanı olarak eklenemez.

Pak-Türk 2018 Proje başvurusu yapacak Proje Yürütücüsü Öğretim Elemanlarının en geç 15 Eylül 2018 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden kendi YÖKSİS sistemlerinden "Genel İşlemler" menüsünden "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinden, Başvurularım, +Yeni Başvuru butonundan istenen veri girişlerini eksiksiz yapmaları gerekmektedir. Başvuruların çıktısı Üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü tarafından YÖKSİS sisteminden alınıp Rektör imzalı üst yazı ile YÖK Başkanlığına iletilecektir.

Ayrıntılı bilgi, YÖK Proje duyurusu ve iletim için TIKLAYIN.