31 Ekim 202201

Makine Mühendisliği öğrencileri Teknik Beceri 2 dersi kapsamında Makine Mühendisleri odası Kars il temsilciliği yönetim kurulu başkanı Aytaç Salamcı ile söyleşi gerçekleştirdi.
 10 Ekim 202202

Makine Mühendisliği öğrencileri Teknik Beceri 2 dersi kapsamında Kars Şeker fabrikasını ziyaret etti.

6 Ekim 202203

EuroTrans Yönetim Kurulu Başkanı Salim Haffar, Makine Mühendisliği öğrencileri ile söyleşi yaptı

Güç aktarım sektörünün küresel ölçekte çatı kuruluşu olan EuroTrans Yönetim Kurulu Başkanı Salim Haffar, Teknik Beceri 2 dersi kapsamında Makine Mühendisliği öğrencileri ile söyleşi yaptı.
 5 Ekim 202204

KOSGEB Teknik Gezisi

KOSGEB İl Müdürü Lütfullah AKTAŞ Makine Mühendisliği 4.sınıf öğrencilerine, Teknik Beceri 2 dersi kapsamında, AR-GE ve Girişimcilik projeleri üzerine Kars KOSGEB il müdürlüğünde seminer verdi.