YÖK Tarafından Düzenlenen 'Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu'na Katılım Gerçekleştirildi

Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu

Yükseköğretim Kurulu tarafından 13 Aralık 2017 Çarşamba günü Yükseköğretim Kurulu Konferans Salonu'nda düzenlenen "Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu"na Yükseköğretim Kurulu Başkanı M. A. Yekta SARAÇ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül SAYAN KAYA, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, üniversitelerden rektör ile rektör yardımcıları, üniversitelerin kadın çalışma merkezi yetkilileri, ilgili akademisyenler, kadın girişimciler ve çeşitli üniversitelerden öğrenciler katıldı. Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd.Doç.Dr. Berna KARAHAN tarafından da ayrıca katılım gerçekleştirildi.

Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi