Konservatuvarımız ve Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri ve Etkinlikleri Koordinatörlüğü işbirliğiyle “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Konservatuvarımız ve Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri ve Etkinlikleri Koordinatörlüğü işbirliğiyle “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlama programı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’nun açılış konuşmalarının ardından Öğr. Gör. Dr. Elif BEKTAŞ şefliğinde Aheng-i Nefes Topluluğunun çok sesli koro konseri ve Türk Halk Oyunları Ana Sanat Dalı öğretim elemanları yönetiminde ülkemizin çeşitli yörelerinden oluşan halk oyunları gösterisi yapıldı.

Çok sayıda yöneticinin, akademisyenin ve öğrencinin katıldığı program Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’nun çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.