Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı

food control ile ilgili görsel sonucu

1.Sınıf Danışman: Öğr. Gör. E. Betül AKALIN ÖZAĞDAŞ

2.Sınıf Danışman: Öğr.Gör.Koray İŞBARALI 

 

 

Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı gıdaların üretiminden tüketimine kadar geçen süreçte gıda güvenliğini denetleyen teknikerleri yetiştirmek üzere öğretim vermektir. Bu programın amacı gıda üreten, pazarlayan, servis eden ve denetleyen kurum ve kuruluşlarda ihtiyaç duyulan kalifiye personeli yetiştirmektir. Gıda Kontrol Teknikerleri gıda kaynaklı tüm halk sağlığı sorunlarının ortadan kaldırılması için gerekli tedbirleri alabilen kişilerdir. Aldıkları sorumluluk doğrudan halk sağlığı ile ilgili olup verdikleri kararlardan emin olabilmeleri için tam donanımlı yetişmek.

 

 

 

 

Akademik Kadro

 

1. Dr.Öğr.Üyesi Sezen HARMANKAYA

2. Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU

3. Öğr. Gör. Filiz ÇİFTÇİ

4. Öğr. Gör. Koray İŞBARALI

5. Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN ÖZAĞDAŞ

6. Öğr. Gör. Merve Asuman ÇAĞRI

 

 

 

 

 

 

 

Yeni Pencerede Aç Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Ders İçerikleri.docx



Yeni Pencerede Aç Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Müfredat.docx



Yeni Pencerede Aç GIDA KALİTE KONTROL İNGİLİZCE DERS İÇERİĞİ.docx



Yeni Pencerede Aç GIDA İŞLEME MÜFREDAT.docx



Yeni Pencerede Aç GIDA İŞLEME DERS İÇERİĞİ.docx
8342 kez görüntülendi.