Gıda Teknolojisi Programı

 Gıda Teknolojisi Programı

 

Danışmanlar:

1.Sınıf: Öğr.Gör.Filiz GÜLBAZ

2.Sınıf: Öğr.Gör.Gencehan KARADAĞOĞLU 

Gıda kalite Kontrol ve Analizi programı, gıda işletmelerinde görev alabilecek teknik eleman yetiştirmek üzere öğretim vermektir. Bu programın amacı gıda işletmelerinde ihtiyaç duyulan kalifiye personeli yetiştirmektir. Gıda Teknikeri çiftlikten çatala gıda güvenliği, gıda ve halk sağlığı ilişkisi, gıda hijyeni ve teknolojisi, gıda üretimi ve muhafazası gibi konularda en son bilgilerle donatılmış kişidir.

 

Akademik Kadro

1. Dr.Öğr.Üyesi Sezen Harmankaya
2. Öğr. Gör Gencehan Kardağoğlu
3. Öğr. Gör. Filiz Gülbaz
4. Öğr. Gör. Koray İşbaralı

 5.Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN

 

     

 

Yeni Pencerede Aç Gıda Teknolojisi Ders içerikleri.docx



Yeni Pencerede Aç Gıda Teknolojisi Müfredat.docx



Yeni Pencerede Aç GIDA TEKNOLOJİSİ İNGİLİZCE DERS İÇERİĞİ.docx



Yeni Pencerede Aç GIDA İŞLEME MÜFREDAT.docx
7207 kez görüntülendi.