Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

11 Ocak 202401

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON PROGRAMI WEB PROJESİ SUNUMLARIMIZDAN

Yüksekokulumuz Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğrencilerimizin Web Projesi Yönetimi dersinde dönem boyunca üzerinde çalıştıkları animasyon sunumları Müdürümüz Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ, dersin sorumlu Hocası Doç. Dr. Ezgi Pelin YILDIZ , Bölüm Hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımları ile değerlendirilmiştir. Sunumlarda ileri teknolojiler kapsamında yapay zeka, arttırılmış gerçeklik gibi programlardan yararlanılmış photoshop, after effects, Crazy Talk gibi ek programlar ile animasyonlar zenginleştirilmiştir. Sunumlardan önce Yüksekokul Müdürümüz öğrencilerle buluşarak eğitim sürecini değerlendirilmiştir. Proje sunumlarımıza katılım gösteren başta Yüksekokul Müdürümüz olmak üzere Bölüm Hocalarımıza, Yüksekokul Sekreterimize ve bölüm öğrencilerimize Bilgisayar Teknolojileri Bölümü adına teşekkür ederiz.
 9 Aralık 202302

Öğrencilerimize Madde Bağımlılığı Eğitim Semineri

Kafkas Üniversitesi Bağımlılıkla MÜcadele Birimi ve Kars Narkotik Şube Müdürlüğü İşbirlikli Semineri
 24 Kasım 202303

Öğretmenler Günü Etkinliğimizden

Birimimiz Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları ve İdari Personellerimiz olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir arada olmaktan ve bu özel günü kutlamaktan keyif aldık. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..
 12 Ekim 202304

ERASMUS GÜNLERİ

Erasmus Günleri (ErasmusDays), 2023 yılı için Üniversitemiz ilgili Koordinatörlüğü tarafından 12 Ekim 2023 tarihinde Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Kalite Koordinatörlüğü Üyesi Doç. Dr. Ezgi Pelin YILDIZ ve Kariyer Planlaması ders Hocaları Öğr. Gör. Bekir KARACABEY ve Öğr. Gör. Duygu DURMUŞ Hocalarımız eşliğinde Yüksekokulumuz bölüm öğrencileriyle katılıp Erasmus başvuruları ile ilgili gerekli bilgileri edindik. Bu yararlı etkinlik için Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğüne teşekkürleri bir borç biliriz.
 12 Ekim 202305

MERVE YEŞİM DEMİREL'İ ANMA TÖRENİMİZDEN

06.02.2022 tarihli Kahramanmaraş Depreminde kaybettiğimiz Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı öğrencilerimizden Merve Yeşim DEMİRELi anma günümüz Yüksekokul Müdürümüz, Müdür Yardımcımız, Bölüm Hocalarımız ve Öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Törende Müdür Yardımcımız ve Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Bölüm Başkanı Hocamız Doç. Dr. Ezgi Pelin YILDIZ konuşma açılışını yaparak; Bölüm olarak öğrencilerini kaybetmenin derin üzütüntüleri içerisinde olduklarını vurgulayarak taziyelerini belirtmiş, öğrencimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine sabır temennisinde bulunmuştur. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ Hocamız da Merve Yeşim DEMİRELin başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine taziyelerini belirtmiş, Okulumuz ve Bölüm adına baş sağlığında bulunmuştur. Öğrencimiz yakın arkadaşlarından Nurhayat Çelik de yaptığı konuşmasında Merve Yeşimin yaşam dolu, enerjik yapısına değinmiş kendisinin bu özelliklerini çevresine yansıtıp pozitiflik yarattığını ve arkadaşına olan özlemini duygusal konuşmasında dile getirmiştir. Anma Törenimiz dualarla ve öğrencimizin anısını yaşatmak için hocalarımız ve öğrencilerimizce sunulan kırmızı karanfillerle sonlandırılmıştır. Yüksekokulumuz adına Değerli öğrencimiz Merve Yeşim Demirelin ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevdiklerine tekrar sabırlar dileriz.
 15 Haziran 202306

Yüksekokulumuz 2022-2023 Dönemi Mezuniyet Töreni

Yüksekokulumuz 2022-2023 Dönemi Mezuniyet Töreni görkemli bir etkinlikle Üniversitemizde gerçekleştirilmiştir. Tüm mezun öğrencilerimizi tebrik eder, yeni yaşamlarında başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun..
 15 Haziran 202307

Yüksekokulumuzdan Fen Lisesine Logo Tasarımı

Yüksekokulumuz Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü öğrencilerimiz Kars Fen Lisesine logo tasarımı yaparak katkıda bulunmuşlardır. Düzenlenen logo tasarımı yarışmasında ilk 4e giren öğrencilerimiz Müdürlüğümüzce ödüllendirilmiştir. Logo tasarımında 1. liği elde eden öğrencimiz Eray Erkun Yenigülü tebrik eder, sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Dereceye giren diğer öğrencilerimizi de tebrik eder, Yüksekokulumuzu temsillerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
 29 Mayıs 202308

Kars Fen Lisesi Logo Yarışması

Yüksekokulumuz Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğrencilerimizin katkıları ile Kars Fen Lisesinde 08.06.2023 tarihinde logo yarışması düzenlenecektir. Öğrencilerimize katkıları için teşekkür ederiz.
 22 Şubat 202309
 23 Kasım 202210

Yüksek Okulumuzda Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ, Müdür Yardımcıları ve Öğretim Elemanlarının değerli katılımları ile kutlandı. "Dünyanın her tarafında Öğretmenler İnsan Topluluğunun En Fedakar ve Saygıdeğer Unsurlarıdır" M. Kemal ATATÜRK. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..