Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu

Üniversitemiz Prof. Dr. Abamüslüm GÜVEN Stadyumu’nda Üniversitemiz birimlerince “Genel Mezuniyet Töreni" gerçekleştirildi.

Törene, Vali Sayın Türker ÖKSÜZ, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Hüsnü KAPU, İl Jandarma Komutanı ALB. Osman KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Ümit BİTİRİK, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Genel Sekreterimiz, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri ile basın mensupları katıldı.

Katılımın yüksek olduğu tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Üniversite birincisi Habibe ŞAHİN’in, konuşmasıyla başladı. Daha sonra, Valimiz ve Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU yapmış oldukları konuşmada, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Coşkuyla devam eden mezuniyet töreninde, “Göster Kendini KAÜ” yarışmasında, dereceye giren öğrencilere, Valimiz Sayın Türker ÖKSÜZ ve Rektörümüz, belge ve hediyelerini takdim etti.

Törende Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU ve Okul Müdürümüz Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ plaket ve ödüllerini verdi. Kep atma töreni gerçekleştirildi. Öğrenciler mezun olmanın sevinci ve coşkusunu bu törende yaşadılar. Mezun olan tüm öğrencilerimize  çalışma hayatlarında başarılar dileriz.