21 Aralık 2023

Üniversitemizde "Kariyer Günleri" Etkinliğinin İkincisi Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde verilen Kariyer Planlaması dersi kapsamında “Kariyer Günleri” etkinliğinin ikincisi düzenlendi.

Doktor Öğretim Üyesi Damla Kocatepe tarafından  organize edilen ve Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Levent Gelibolu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Tokucu, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Erol Aydın ile çok sayıda akademisyen  ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Kars Vali Yardımcısı Sayın Hayrettin Buğra Güzel, öğrencilere; kaymakamlık giriş sınavları, kaymakamlık ve vali yardıcımlığı görevleri konusunda bilgi ve deneyimlerini anlatarak, kariyer planlamaları konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Soru-cevap şeklinde devam eden program, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.