11 Aralık 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Kapu, STK ve Yerel Basın Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  ve yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Üniversitemiz konukevinde düzenlenen kahvaltıda, temsilcileri ağırlayan Rektör Kapu, STK temsilcilerinin ve yerel basının şehir ve üniversite hakkındaki görüşlerini alarak, Üniversitemizde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı.

Kafkas Üniversitesi’nin Kars’ın önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Rektör Kapu, bu toplantılar sayesinde sorunları yakından takip etme fırsatı yakalayacaklarını ve ortak girişimlerle çözüm odaklı çalışacaklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Kapu’nun konuşmasının ardından Sivil Toplum Kuruluşları ve yerel basın temsilcileri söz alarak görüş ve önerilerini sundular.