Üniversitemizde "Piyasa Rekabeti ve Ahlak" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemiz, Rekabet Kurumu ve SERKA tarafından, Rekabet Kurumunda Kariyer Planlanması programı çerçevesinde “ Piyasa Rekabeti ve Ahlak” Konulu Konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Necdet Leloğlu konferans salonunda düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selçuk URAL, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK, SERKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüsnü KAPU, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat BARAN, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ÖZEN ile akademisyen ve öğrenciler katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve ardından  “Piyasa Rekabeti ve Ahlak” konulu konferans sunumunu Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK ve Rekabet Uzman Yardımcısı Ahmet Ogün KARAGÜLLE yaptı.

Yoğun ilginin olduğu konferans, plaket takdimiyle sona erdi.