Üniversitemizde "Bu Türkülerde Çok Ses Var" Konseri

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından Ahmet ARSLAN Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Bu Türkülerde Çok Ses Var” adlı konser gerçekleştirildi.

Dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan konsere, 14. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür NUHUT, Rektör Yardımcılarımız, akademisyenler, öğrencilerimiz ile aileler katıldı.

Şefliğini Öğr. Gör. Elif BEKTAŞ’ın yaptığı "Aheng-i Nefes" Müzik Topluluğu, konsere Önderimiz Gazi Mustafa ATATÜRK’e hitaben yazılan “Mustafa’m” adlı marşla başladı. Katılımın yoğun olduğu gecede, yörelere ait türkülerin seslendirilmesinin yanı sıra koroya dansçının eşlik etmesiyle konser renkli sahnelere yer vererek keyifli dakikalar yaşattı.

Konser,  Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür NUHUT ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kadir ARSLAN, Ahengi Müzik Topluluğu adına koro şefi Öğr. Gör. Elif BEKTAŞ’a çiçek takdim etmeleriyle sona erdi.