Üniversitemiz Öğrencilerine "Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi" Verildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi Dağıtım Töreni” düzenledi.

TÜBİTAK-3501-117K993 kodlu “Bağlam Temelli Öğrenme Uygulamaları İle Zenginleştirilmiş Fen Bilimlerinde Yaşam Becerileri Eğitimi Kılavuzunun Tasarlanması, Uygulanması ve Değerlendirilmesi” projesi kapsamında açılan “Girişimcilik” dersini başarı ile tamamlayan Fen Bilimleri Öğretmenliği 3/A ve 3/B öğretmen adaylarına “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi” verildi.

Düzenlenen belge törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Şentürk ÇALKINSIN, KOSGEB Kars İl Müdürü Lütfullah AKTAŞ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat DAŞTAN, Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzmanı Dr. İbrahim YAŞAR, akademisyenler ve proje ekibi katıldı.

Kafkas Örnek Köyü- Girişimcilik İş Planları- Girişimcilik Ürünleri ve Materyalleri Sergisi, Girişimciliği Geliştirme Destek Programı, Patent ve Marka ile ilgili yapılan tanıtım ve sunumların ardından belge takdimleri gerçekleşti.