Kars Belediye Başkanı KARAÇANTA’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

Kars Belediye Başkanı Murtaza KARAÇANTA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü KAPU’yu makamında ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim ile birlikte görevini devredecek olan Kars Belediye Başkanı Murtaza KARAÇANTA, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’ya veda ziyaretinde bulundu. Rektör KAPU, Belediye Başkanlığı görevi sürecinde Üniversitemizle işbirliği içinde gerçekleştirilen çalışmalar ve vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan KARAÇANTA’ya teşekkür etti.

Başkan KARAÇANTA ise, başta Rektörümüz olmak üzere, Kafkas Üniversitesinde görev yapan tüm akademik ve idari personele,  Kars ilinin gelişmesi için göstermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.