ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemiz Senatosu'nun 02.11.2020 tarih ve 13 sayılı oturumunda alınan 12 sayılı kararı gereğince; Üniversitemiz yerleşkelerini kullanan akademik ve idari personel ile öğrencilerin, Üniversitenin sosyal ve spor tesislerinden yararlanan kişilerin, KAKÜV personeli ve öğrenci velilerinin, dolmuş hatlarının, Üniversite yerleşkelerinde sözleşme karşılığında müstecir olarak yer kiralamış ve ticari faaliyetlerde bulunan özel işletme veya kuruluşların çalışanları ve bu işletme veya kuruluşlarla çalışan üçüncü taraflara ait taşıtların yerleşkelere girmeleri ve otopark alanlarını kullanmaları için Taşıt Tanıtım Kartı almaları zorunlu tutulmuştur.

17.11.2020 tarihinden itibaren Üniversitemizin giriş kapılarında Otomatik Araç Tanıma Sistemleri devreye girecek olup, Araç Tanıtım Kartı olmayan araçlar içeri alınmayacaklardır.

NOT : Giriş ve çıkışlarda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için ilgili tarihe kadar aşağıda belirtilen form süreçlerinin tamamlanarak Üniversitemiz Rektörlük Binası birinci katında bulunan Sivil Savunma Uzmanlığına müracat edilmesi gerekmektedir.