Üniversitemizde Öğretmenler Günü Etkinliği Gerçekleşti

Üniversitemiz Dede Korkut Eğitim Fakültesi ile Devlet Konservatuvarı tarafından Ahmet ARSLAN Kongre ve Kültür Merkezi’nde Öğretmenler Günü Etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen ekinliğe, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Engin KILIÇ Prof. Dr. Kadir ASLAN, Dede Korkut Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat TAŞDAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gencer ELKILIÇ, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Yavuz Selim KAFKASYALI, Milli Eğitim Müdürü Gökhan ALTUN, akademisyen ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Program, Prof. Dr. Murat TAŞDAN’ın açılış konuşması ve Prof. Dr. Engin KILIÇ ile Gökhan ALTUN’un günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı.

Konuşmalarının ardından yılın öğretmenleri seçilen Orhan TOPKAYA ve Bahattin KILIÇ konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ve şiir dinletisinin ardından, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik son sınıf öğrencilerinin  ‘Öğretmenler Odası ve Öğretmenlerin Sınavı’ adlı tiyatro ile ‘Vatan Sağ Olsun’ adlı drama gösterisi gerçekleştirildi.

Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisinden sonra yapılan plaket ve belge takdimleriyle program sona erdi.