Üniversitemizde Sermaye Piyasalarında Kariyer Olanakları Konulu Seminer Gerçekleşti

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından “Yatırım Eğitimi ve Türkiye'de Sermaye Piyasalarında Kariyer Olanakları” konulu seminer düzenlendi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem ÜZÜMCÜ, Kars İl Defterdarı Senem TOPAL, Vergi Dairesi Müdürü ve Maliye çalışanları, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği uzmanı Onur SALTÜRK ile akademisyen ve öğrencilerimiz katıldı.

Seminerde, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği uzmanı Onur SALTÜRK, Sermaye Piyasası Birliği’nin organizasyon yapısı, çalışma şekli ve Sermaye Piyasası Birliği’ndeki kariyer olanakları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra öğrencilerin konu hakkındaki soruları yanıtlandı ve program plaket takdimiyle sona erdi.