Üniversitemizde Kafkas Tıp Güncelleme Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Yrd. Doç. Dr. Neşe Polat koordinatörlüğünde Yrd. Doç Dr. M. Bora Uzuner ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Kara’nın sekretaryasını yaptığı Kafkas Tıp Güncelleme Günleri isimli toplantı Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesinde 8-9 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum, Gastroenteroloji, Hepatoloji, Onkoloji, Psikiyatri, Nöroloji, Adli Tıp, Algoloji ve Göğüs Cerrahisi anabilim dallarında ülkemizin ulusal ve uluslararası alanda çok saygın bir yere ve öneme sahip olan profesörlerin katıldığı sempozyum yoğun bir katılımla gerçekleşti. Serhan Kalkınma Ajansı’nın paydaş olduğu program kapsamında ayrıca Kars halkına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. katılımlarıyla icra edildi.