Üniversitemiz'de "Erken Çocukluk Döneminde Aile Eğitimleri" Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından düzenlenen “Erken Çocukluk Döneminde Aile Eğitimleri” konulu konferans,  29 Mayıs Cuma günü saat 14.00’de Üniversitemiz Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  Programa,  Kars Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yakup YILDIZ, Eğitim Fakültesi Dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Sayın Ataman KARAÇÖP, Yrd. Doç. Dr. Sayın Tufan İNALTEKİN, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldılar. Konferansı vermek üzere sahneye davet edilen Prof. Dr. Sayın Ozana URAL “Erken Çocukluk Döneminde Aile Eğitimleri” konulu konferansı sundu. Konferansta aile eğitiminin önemine değinen Ozana URAL, salonda bulunan öğrencilerle soru-cevap şeklinde diyalog kurarak bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Program, sunum ve teşriflerinden dolayı Prof. Dr. Sayın Ozana URAL’a Okul Öncesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sayın Şenay ÖZEN ALTINKAYNAK ve Okul Öncesi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sayın Sabri GÜNGÖR’ün çiçek ve plaket takdim etmeleriyle son buldu.