Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Tarafından "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı”  Konulu Konferans Düzenlendi

20 Nisan  Pazartesi  günü saat 13.30’da Üniversitemiz Necdet Leloğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa,  Kars Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yakup YILDIZ, Rektörümüz Prof. Dr Sayın Sami ÖZCAN, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Selçuk COŞKUN, Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Sayın Mehmet ÇİTİL, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Ruhattin YAZOĞLU, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Gürsoy AKSOY, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Atılhan NAKTİYOK , Kars İl Müftüsü Sayın Mehmet GENÇ, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından program Fethiye Camii Uzman İmam Hatibi Adem AKTAŞ’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Sayın Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı”  konulu konferansı takdim etti. Konferansın  ardından, Nurettin YILDIRIM ve  İlahi Grubu tarafından ilahi dinletisi icra edildi.

Dinletinin ardından Nurettin YILDIRIM ve İlahi Grubu’na Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Sayın Mehmet ÇİTİL tarafından hediye takdim edildi. Daha sonra sahneye davet edilen Fethiye Camii Uzman İmam Hatibi Adem AKTAŞ’a İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Ruhattin YAZOĞLU tarafından  hediye takdim edildi. Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU’a teşrif ve sunumlarından dolayı Kars İl Müftüsü Sayın Mehmet GENÇ tarafından hediye ve plaket takdim edildi. Program Kutlu Doğum Aşı ikramının ardından  sona erdi.