Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'nden Materyal Sergisi Açılışı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü İlgün, İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri ve ders yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Ruhşen Aldemir tarafından Materyal Sergisi düzenlendi.

Sergi açılışında, konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat TAŞDAN, İlköğretim matematik Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencilerini, Dr. Öğr. Üyesi Şükrü İlgün ve ders yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Ruhşen Aldemir’in organizatörlüğünde Öğretim Teknolojileri ve materyal tasarımı dersi kapsamında matematik daha kolay nasıl öğretilir, ya da matematik öğretirken daha kolay hangi materyallerden faydalanabileceği konularında ışık tutan etkinlikte emeği geçen tüm öğrencileri canı gönülden tebrik ettiğini belirtti.

Sergiye gün boyunca ilimiz merkez ortaokullarının öğretmenleri, üniversite personeli ve öğrencilerinin yoğun katılımı olduğu gözlendi. Ayrıca materyaller eşliğinde ortaokul öğrencilerine, İlköğretim Matematik Öğretmeni adayları materyallerle etkinlik yapıp güzel vakit geçirmeleri sağlandı.