Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Yürüyüşünde

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Otizm Farkındalık Yürüyüşüne, Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat TAŞDAN, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZMEN ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencileri katıldı.
Yürüyüş saat 10:30’da Hükümet Konağı önünden başladı ve öğrenciler “Kabul Et, Fark Et, Bizimle Yürü” sloganıyla Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne kadar yürüdü. Kars Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürü Aydın ACAY, yürüyüşe katılan Doç. Dr. Murat TAŞDAN,  Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZMEN ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencilerine teşekkür etti.